Tort aperitiv din omleta

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 36120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru omleta cu ardei:
  • 6 oua
  • 200 gr cascaval
  • 2 ardei capia
  • sare si piper
  • pentru omleta cu verdeturi:
  • 6 oua
  • 200 gr telemea oi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv din omleta:

Batem ouale  si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt  . 

Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa .

Amestecam ouale cu telemeaua rasa .Adaugam ceapa si mararul si asezonam cu sare si piper. Daca telemeaua este sarata nu mai este nevoie de sare. Turnam compozitia  in tava unsa cu unt .

Dam la cuptor la foc mic.O lasam sa se raceasca in tava si apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa.

Suprapunem omletele si le taiem in jumatate. Suprapunem apoi si jumatatile si vor rezulta patru straturi .

Taiem felii ca pe tort. 

Se poate servi cu ketchup , cu rosii, cu castraveti murati, in functie de preferintele fiecaruia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

vio_dreams 1

07.02.2013, 05:16

Eu nu am lipit-o cu nimic, am pus omletele calde una peste alta si apoi le-am taiat ca pe tort, insa cred ca ar fi mers de minune o crema de branza intre ele!

Florentina_Cristina 1

06.02.2014, 22:47

ce prezentare

Claudia1972 1

07.02.2014, 17:40

Foarte frumos si mai mult ca sigur si gustos. Fac si eu des aceasta reteta, mai ales in weekend, cand ne adunam toata familia la micul dejun, cu diferenta ca nu bag cascaval sau branza in omleta, ci pun intre omletele fierbinti cascaval ras si felii de sunca de praga sau felii de salam. Lipirea este garantata, si, dupa ce se racoreste, se taie frumos, chiar ca un tort. Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Betisoare crocante de sparanghel cu bacon