Tort Angel Cake

de Luckycake in Torturi, 10 Apr 2014 | 6333 vizualizari

 

Nu vi se intampla sa va ramana prea multe albusuri? Mie da! Asa ca le congelez si le folosesc incercand retete. De data aceasta am facut Angel Cake, o praji din albusuri si am completat-o cu o crema de mascarpone si ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 275 ml albusuri (aproximativ 8 )
  • 150 grame zahar
  • 100 gr faina
  • coaja de la o lamaie razuita
  • o lingura zeama de lamaie
  • un praf de sare
  • Crema de branza
  • 125 gr crema de branza gen Philadephia
  • 150 gr mascarpone
  • 100 gr ciocolata alba topita
  • 1 lingura zahar praf
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • Oua de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Angel Cake:

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma, adaugam zeama de lamaie si coaja de lamaie, apoi mixam in continuare si adaugam zaharul putin cate putin.Cand am incorporat tot zaharul, spuma de oua trebuie sa fie lucioasa si ferma. Adaugam faina amestecand de jos in sus, in 3 etape pana cand am adaugat-o pe toata.O punem intr-o forma de copt de gulguf si o dam la cuptor la 180 grade timp de 30-  40 minute, pana trece testul scobitorii.

O lasam sa se raceasca cam o ora.

Cu un mixer amestecam crema de branza cu mascarpone , zeama de lamaie si zaharul praf , apoi adaugam ciocolata topita.Cand prajitura s-a racit o ornam cu crema de branza si oua de ciocolata.

Se serveste cu sos de capsuni sau gem de capsuni.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Angel Cake" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Raza de soare cu migdale