Tortul acesta este unul deosebit ... este tortul pe care l-am pregatit de ziua mea :). Tocmai de aceea l-am si numit Tort "23".
Prima data m-am ocupat de sirop pe care l-am realizat din apa, cateva linguri zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si esenta de vanilie. L-am tinut pe foc pana s-a topit zaharul, apoi l-am pus deoparte sa se raceasca.
Frisca lichida am amestecat-o 5 minute cu mixerul pana a devenit consistenta.
Visinele congelate le-am pus intr-un bol si peste ele am adaugat zahar pudra. Le-am lasat in bol cu zaharul aproximativ 20 de minute.
Cand s-a racit siropul am inceput operatiunea "asamblare".
Am pus prima felie de blat pe un platou, am insiropat, am adaugat frisca si visine. La fel am procedat si cu felia a doua. Ultima felie de blat am insiropat-o, am intins uniform frisca deasupra si am acoperit cu frisca si marginile.
Am decorat cu visine, capsuni, frisca si am lasat tortul in frigider cam 3 ore pana cand l-am servit.