Topchit

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2014 | 4653 vizualizari

 

Boss este de vina pentru acest preparat. Avand cas si urda si poftind la preperat l-am executat. Foarte bun a fost.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g cas
  • 200 g urda
  • 2 linguri unt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Topchit:

Ouale se bat bine cu sare.

Se toaca cozile de la ceapa verde si se calesc putin.

Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga ouale batute.

Se marunteste urda si casul si se adauga peste ouale din tigaie.

Se adauga si ceapa calita.

Se lasa 2-3 minute si apoi se amesteca sa se faca oul si casul sa inceapa sa se intinda.

Se mananca cu mamaliga si ceapa daca va place.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Topchit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Topchit