Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter

de Bucataras in Ton, 10 Noi 2012 | 4794 vizualizari

 

O reteta de Ton cu legume usor de preparat in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ton (sau alt peste)

  • Ciuperci feliate

  • Ardei rosu felii

  • Lamaie

  • 2 linguri de ulei de masline

     
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter:

Pestele se sterge cu servete de hartie, se sareaza si se unge cu ulei. Peste legume se pune o lingura de ulei, se amesteca.

Griller-ul (sau orice vas Zepter de frigere) se incinge pana cand acul termocontrolului ajunge la inceputul zonei verzi.

Se pune pestele in vas si langa el legumele. Se pune capacul si se lasa  1 minut.

Se intoarce pestele pe partea cealalta, se amesteca legumele, se pune capacul, se lasa iar 1 minut, se opreste focul, se lasa cu capacul pus cam 3 minute si se poate servi.

reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline