O salata usoara, dar satioasa. Si i-am dat aceasta denumire pentru ca are si fasole, si porumb .... si de toate. Este tare buna!
Se spala salata si se pune sa se scurga, apoi se rupe in fasii.
Fasolea si porumbul se pun in strecuratoare sa se scurga de apa.
Ceapa se curata, se spala si se taie julien.
Rosiile se spala si se taie cubulete. La fel se taie si ardeiul gras rosu si verde.
Intr-un bol, se pun toate acestea si se amesteca bine. Tonul se pune sa se scurga de excesul de ulei, apoi se adauga peste legume, impreuna cu patrunjelul verde tocat. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, iar la final, se adauga zeama de lamaie, dupa gust.
Pe o farfurie, se pune salata verde, iar deasupra se pune din salata mexicana. Se decoreaza cu patrunjel si masline negre.
Pofta buna!
1
Se pot folosi orice fel de ingediente care va plac. Se poate jongla dupa gustul fiecaruia.