Tochitura...cu ou si mamaliguta

de ralu_ca in Porc, 20 Ian 2013 | 9841 vizualizari

 

Incercati..e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 3 - 4 bucati carnati picanti
  • 4 - 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • pasta de tomate
  • vin alb sau rosu
  • ardei iute, boia
  • oua si mamaliguta
  • branza sau cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura...cu ou si mamaliguta:

Carnea de porc se taie bucati mici, iar carnatii rondele. Intr-o cratita se pune putin ulei, apoi bucatile de carne si amestecam cateva secunde, dupa aceea adaugam apa si vin, cat sa se acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc mic pana consideram ca s-a facut carnea, apoi punem si carnatii. Amestecam continuu dupa care adaugam usturoiul si ardeiul taiat, sare, piper si pasta de tomate. Lasam sa fiarba cateva minute si spre final adaugam patrunjelul tocat. Daca doriti mai picant, folositi si boia de ardei.
Tochitura se aseaza pe jumatatea unei farfurii. iar pe cealalta jumatate un "cocolos" de mamaliguta. Pe mamaliguta asezam un ou ochi mai zemos si pe deasupra se rade branza sau cascaval!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura...cu ou si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diana_k 1

21.01.2013, 11:44

mmm... sa tot mananci asa o bunatate

laura_n 1

21.01.2013, 13:59

vaai, ce dementialitate

MotanLaOale 1

22.01.2013, 13:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca