Tochitura...cu ou si mamaliguta

de ralu_ca in Porc, 20 Ian 2013 | 10549 vizualizari

 

Incercati..e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 3 - 4 bucati carnati picanti
  • 4 - 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • pasta de tomate
  • vin alb sau rosu
  • ardei iute, boia
  • oua si mamaliguta
  • branza sau cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura...cu ou si mamaliguta:

Carnea de porc se taie bucati mici, iar carnatii rondele. Intr-o cratita se pune putin ulei, apoi bucatile de carne si amestecam cateva secunde, dupa aceea adaugam apa si vin, cat sa se acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc mic pana consideram ca s-a facut carnea, apoi punem si carnatii. Amestecam continuu dupa care adaugam usturoiul si ardeiul taiat, sare, piper si pasta de tomate. Lasam sa fiarba cateva minute si spre final adaugam patrunjelul tocat. Daca doriti mai picant, folositi si boia de ardei.
Tochitura se aseaza pe jumatatea unei farfurii. iar pe cealalta jumatate un "cocolos" de mamaliguta. Pe mamaliguta asezam un ou ochi mai zemos si pe deasupra se rade branza sau cascaval!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura...cu ou si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]