Tochitura

de Valclaudia in Retete Delikat, 17 Iul 2018 | 3669 vizualizari

 

Carne de porc, cabanos si carnaciori semi-afumati peste care am presarat 1/2 plic condiment pentru carne de porc de la Delikat
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. ceafa de porc
  • 5 fire carnaciori semi-afumati
  • 5 fire cabanos
  • 1 lingura untura de porc
  • 1/2 plic condiment pentru carne de porc de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Ceafa de porc se taie bucatele si se asaza in tava.

Preincalzim cuptorul la 220 grade C.

Carnaciorii semi-afumati se taie bucatele, la fel si cabanosii.

Adaugam untura peste carne in tava, presaram deasupra 1/2 din continutul de condiment pentru carne de porc si dam tava la cuptor pentru 50 minute.

O mancare simpla si delicioasa...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor