Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 11 Iun 2011 | 8301 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: rinichi, ceapa, usturoi, retete Porc
Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin
-se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana scade putin.
de vasimur 4
de Bucataras 8
de amalia01 1
de cristeena20 6
divainbucatarie 1
mamaieelena 1
bun
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:11
ieri la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
ilinca_rox 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea_nagy 1
RamonaRogoz 1
MyșaVlog's 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!