Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 11 Iun 2011 | 8382 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: rinichi, ceapa, usturoi, retete Porc
Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin
-se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana scade putin.
de RODIMUR 8
de vasimur 4
de FlaviaD 1
de MotanLaOale 8
divainbucatarie 1
mamaieelena 1
bun
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 16:18
ieri la 17:01
ieri la 16:32
ieri la 12:06
pe 06.11 la 11:14
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!