Tochitura ardeleneasca

de Bya Ralu in Porc, 6 Mar 2012 | 7754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne porc(ceafa)
  • jumatate piept de pui
  • vin rosu
  • condimente
  • malai,oua,parmezan
  • 1/2 ardei gras rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura ardeleneasca:

Se taie carnea cubulete(eu am folosit ceafa de porc pentru ca are si putina grasime) si se pune la calit in ulei de masline. Dupa 5 minute se adauga vinul rosu (1 paharel mic) si se lasa sa se inabuse. Adaugam si ardeiul gras taiat cubulete si se adauga apa cat sa acopere si 1 lingura de bulion si condimentele necesare (sare, piper, boia dulce).

Separat se pune apa in ceaun si putina sare, cand incepe sa fiarba se adauga malaiul pentru a face o mamaliguta!

Tochitura in 30 minute este gata. Pregatim si cate un ou ochi si presaram peste ou si mamaliga parmezan ras.Se poate servi cu muraturi sau cu salata de sfecla cu maioneza!

TIPS-URI

1

e minunat un pahar de vin rosu langa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca