Un fel principal agreat de Zmei, plin de bunătăți gătit lent și savurat pe măsură, iar minunatul Alin, aparatul de la CrockPot, slow-cooker-ul își face treaba minunat! ;)
Carnea de porc, curcan și cea de pui se spală apoi se porționează.
Se curăță legumele, apoi se mărunțesc. Într-un vas termorezistent se pun bucățile de carne, se adaugă, ardeiul kapia, ardeiul iute, ceapa verde și roșiile tocate mărunt, se asezonează de sare, usturoi și piper, foi de dafin, mărarul tocat mărunt se completează cu apă și se lasă la gătit, cca. 60 de minute, pe functia HIGH la slow cooker Crock Pot.
După cele 60 de minute se adaugă vinul, uleiul de susan, sos-ul wortchester și sos-ul de soia și se mai lasă la gătit, tot la programul HIGH, cca. 30 de minute la gătit.
Tocănița se servește fierbinte cu garnitura preferată (orez, piure, cartofi natur) sau simplu cu pâine proaspătă și salată de sezon.
Spor și poftă bună!