Desert placinta cu aroma de toamna la slow cooker Crock-Pot

de abetina in Slow Cooker, 3 Oct 2018 | 2827 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/desert-prajitura-rasturnata-cu-mere-la-slow-cooker-crockpot-88217.html
Am schimbat merele cu gutui, coaja de lamaie cu ghimbir, am renuntat la lapte, scortisoara am inlocuit-o cu turmeric.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina de grau
  • 100 ml ulei
  • 250 gr gem de gutui
  • 3 linguri peltea de gutui cu petale de trandafiri
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri compozitie de ghimbir cu miere de albine
  • 1 lingura turmeric
  • 1 varf de cutit de sare
  • 300 gr frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu aroma de toamna la slow cooker Crock-Pot:

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma.
  Se pun galbenusurile cu zaharul si se mixeaza separat cu mixerul, se adauga si uleiul, se pune totul intr-un vas mai mare, acolo va fi toata compozitia la final, se adauga esenta de vanilie, gemul de gutui, ghimbirul si se omogenizeaza.
   Se pune faina de grau intr-un vas, peste ea se adauga praful de copt si turmericul, se amesteca si se toarna peste compozitia de galbenusuri si se continua mixarea pana la incorpoarea completa.
  Se toarna albusurile spuma peste compozie si se amesteca usor cu o paleta de sus in jos.
  Se pune hartie de copt in vasul de la slow cookerul Crock-Pot si se toarna compozitia in vas, se pune capac si se fixeaza butonul la functia High pentru doua ore.
  Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de 30 secunde.
  Se scoate prajitura din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa sa se racoreasca si se pun deasupra cateva linguri de peltea de gutui, se orneaza cu frisca.

Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta cu aroma de toamna, ceva absolut divin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu aroma de toamna la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot