Tocanita de vitelus

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2010 | 4258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi vitel
  • ceapa 2 buc
  • morcov 1 buc
  • ardei gras verde 1 buc
  • ardei rosu 1 buc
  • rosii 4 buc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitelus:

Carnea taiata bucati se pune la calit impreuna cu morcovul si ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, la foc mic. Se fierbe acoperit pana ce scade sucul.

Adaugam rosiile si ardeii tocate cubulete . Se pune si putina supa, daca nu este lichid suficient, potrivim dupa gustul cu sare si piper .

Se baga  cuptor, pana scade toata zeama , apoi presaram patrunjel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitelus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

pana_luminita 1

10.05.2010, 20:41

mamaliguta

nadina73 1

10.05.2010, 23:27

super bun,m vrut 5 furuclite dar nu sa putut decat 4 ,nu e vina mea

lia maria 1

11.05.2010, 09:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de vita