Salata cu cotlet de porc

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2013 | 3532 vizualizari

 

Numai buna pentru dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cotlet de porc
  • 3 oua mici de gainuse americane
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 rosii
  • miez de lapte delaco
  • branza dulce de vaci
  • 2 lingurite de smantana
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu cotlet de porc:

Punem ouale la fiert. Feliem cotletul, il condimentam cu sare si il rumenim pe gril pe ambele parti.Ceapa se taie rondele , rosiile cuburi, ouale fierte rondele, cotletul de porc bucatele. Se pun toate in castron si se pune miezul de lapte si branza, se adauga smantana se condimenteaza si se amesteca.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu miere si mustar