Tocanita de vara

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2010 | 11263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui 400 gr
  • cepa verde 3 fire
  • usturoi verde 3 fire
  • suc de rosii 500 ml
  • sare
  • ulei
  • cartofi noi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Aripioarele de pui sunt prajite ,

separat intr-o tigaie calim usturoiul, ceapa si cartofi ,

cand legumele incep sa isi piarda din culoare,  adaugam sucul de rosii si o cana de apa ( 250 ml) si lasam sa dea in clocot .

Se adauga si aripioarele prajite , 

mancarica este bagata la cuptor pentru 45 min (  cand sucul a scazut puteti considera ca este gata)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

Cartofi cu brânză și ouă - Rețeta gustoasă la cuptor

de RODIMUR 8

pe 10.08 la 19:57

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori