Tocanita de pui exotica

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Dec 2011 | 4567 vizualizari

 

by kamy,

 

INGREDIENTE

  • pulpe,aripi de pui
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe
  • 2-3 linguri pasta de ardei kapia
  • 1 lingurita cu varf ghimbir
  • 4 catei usturoi
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 200 ml bulion
  • boaia de ardei iute
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1 portocala
  • zeama de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui exotica:

Carnea de pui condimentata o proportionam si o calim putin,o scoatem si o lasam deoparte.In uleiul care am calit carnea adaugam ceapa si o calim bine,adaugam pasta de ardei,boaiaua,ghimbirul,usturoiul tocat marunt,amestecam si lasam sa fiarba cca 1 min,adaugam carnea,apa pana la nivelul carnii,foaia de dafin,sare,piper,dupa gust si portocala taiata.

O lasam  sa fiarba la foc mic cca 20 min,adaugam bulionul si cimbrul.O mai lasam sa fiarba 5 min.

Intr-un castron desfacem lingura de faina cu putina apa,adaugam scortisoara,o adaugam peste tocanita si mai lasam sa fiarba 1-2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui exotica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lau 1

11.12.2011, 21:01

criss

kamy 1

15.12.2011, 18:31

mamaliga unde-i? asa ca-i buna? eeeeeeee ai bagat portocala si mai si

Lau 1

15.12.2011, 20:32

am pus tocana deasupra la mamaliga

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de pui cu ciuperci si piure de cartofi - RETETA CU NR. 200