Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval

de Sim0na in Pui, 19 Noi 2012 | 5467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copane si 2 aripi de pui de curte
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g rosii cherry
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 3 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval Delaco
  • 1 lingurita delikat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval:

Carne de pui am prajit-o bine pe ambele parti, apoi am scos-o si am tinut-o la cald. In uleiul ramas am calit ceapa si ardeii tocati marunt. Cand legumele s-au inmuiat putin am pus carnea prajita. Am acoperit cu apa calda si am lasat sa fiarba. Dupa cca 20 minute am adaugat rosiile si am lasat sa fiarba pana sosul a scazut putin, iar carnea si legumele sunt gatite bine. Am pus patrunjel verde tocat si am oprit focul.

Cat carnea e gatea, am pregatit piureul, pasand cartofii fierti cu untul, apoi presarand treptat cascaval ras si amestecand pana la omogenizare.

Am servit tocanita de pui cu piureul pufos, alaturi de castraveciori bulgaresti facuti de mama!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu piept de pui