Pui pe sticla

de Criss in Pui, 6 Dec 2010 | 8139 vizualizari

 

Am tot vazut aceasta metoda de a pregati puiul la cuptor, si anume tras in teapa :d pe o sticla, iar puiul de saptamana trecuta, gatit de Kamy m-a convins sa nu mai stau pe ganduri. Prin urmare am decis sa incerc si eu aceasta metoda si nu imi pare rau. Puiul se fragezeste in interior si se rumeneste in exterior.

 

INGREDIENTE

  • -1 pui 
  • -condiment pentru pui
  • -1 sticla (de care incape in cuptor)
  • -foi de dafin
  • -crengute de cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul se curata, se spala si se condimenteaza. Sticla se umple cu apa, se trage puiul pe sticla, se pune sticla cu puiul in tava. In tava se pune de asemeni apa, frunzele de dafin si crengutele de cimbru. Se pune tava in cuptor pentru o ora si jumatate, timp in care se stropeste puiul cu lichidul din tava.

Se serveste cu garnitura preferata. In cazul nostru, cartofi nature.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Criss 1

06.12.2010, 20:54

Kamy, .
Ruxy, no way.

nadina73 1

07.12.2010, 02:53

super bun ne place si noua mult ,ca se rumeneste foarte bine

Criss 1

07.12.2010, 08:16

Merci Nadina. Si mie imi place mai ales pielea rumenita . Desi stiu ca nu e sanatoasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui