Pui pe sticla

de Criss in Pui, 6 Dec 2010 | 7872 vizualizari

 

Am tot vazut aceasta metoda de a pregati puiul la cuptor, si anume tras in teapa :d pe o sticla, iar puiul de saptamana trecuta, gatit de Kamy m-a convins sa nu mai stau pe ganduri. Prin urmare am decis sa incerc si eu aceasta metoda si nu imi pare rau. Puiul se fragezeste in interior si se rumeneste in exterior.

 

INGREDIENTE

  • -1 pui 
  • -condiment pentru pui
  • -1 sticla (de care incape in cuptor)
  • -foi de dafin
  • -crengute de cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul se curata, se spala si se condimenteaza. Sticla se umple cu apa, se trage puiul pe sticla, se pune sticla cu puiul in tava. In tava se pune de asemeni apa, frunzele de dafin si crengutele de cimbru. Se pune tava in cuptor pentru o ora si jumatate, timp in care se stropeste puiul cu lichidul din tava.

Se serveste cu garnitura preferata. In cazul nostru, cartofi nature.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Criss 1

06.12.2010, 20:54

Kamy, .
Ruxy, no way.

nadina73 1

07.12.2010, 02:53

super bun ne place si noua mult ,ca se rumeneste foarte bine

Criss 1

07.12.2010, 08:16

Merci Nadina. Si mie imi place mai ales pielea rumenita . Desi stiu ca nu e sanatoasa.

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu branza topita