Crenvursti infasati

de Mama_Lizica in Pui, 31 Dec 2009 | 6955 vizualizari

 

E o reteta pe care eu o pregatesc cu crenvursti vegetali, se pot folosi si bucatele de cabanos sau carnat, prajite putin inainte.

 

INGREDIENTE

  • 6 crenvursti fierti putin (nu pana pleznesc),
  • 1 foaie aluat frantuzesc (pentru foitaj) din comert
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 lingura busuioc
  • 2 catei usturoi pisati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti infasati:

Bucatile de crenvursti sau cabanos se taie cam cat lungimea degetului tau mare, iar bucatile de aluat in care ii vei inveli sau fie cu 2 cm mai mari pe lungime si 2 pe latime. Imbraci fiecare bucata de crenvurst in aluat, le pui intr-o tava in care ai asezat o hartie de copt si dai la cuptor, la foc potrivit. Intre timp, prajesti cartofii curatati si taiati cute. Oparesti rosiile, le cureti de coaja si le dai pe razatoare. Amesteci zeama de rosii cu sare, piper, busuioc si usturoi. Pui pe farfurie 2 bucati crenvursti infasati, o mana de cartofi prajiti si pe deasupra sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti infasati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma