Tocanita de pui cu pilaf de orez

de Sidy in Pui, 18 Mar 2011 | 4399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1-2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 1/2 cana orez
  • sare ,
  •  piper
  • putin ulei.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu pilaf de orez:

Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa , condimente si se lasa sa fiarba la foc mic. Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa( va fi absorbita )
La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita. Se serveste cu muraturi sau salata. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu ciuperci si pui