Bucura-te de o reteta usoara si sanatoasa pentru tocanita de pui cu legume! Savureaza o explozie de arome proaspete si culori vibrante in fiecare muscatura. Aceasta delicioasa tocanita combina suculenta carnii de pui cu prospetimea legumelor, oferindu-ti o experienta culinara satisfacatoare si echilibrata. Pregateste-te sa te bucuri de o masa hranitoare si plina de savoare, perfecta pentru a fi savurata alaturi de cei dragi.
Daca vrei sa prepari Tocanita de pui cu legume, o mancare savuroasa si satioasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, ceapa, usturoi, cartofi, ardei, dovlecel, rosii.
Cum se prepara Tocanita de pui cu legume, o mancare savuroasa si satioasa
Pieptul de pui taiat cubulete l-am pus in ulei incins si l-am intors pe toate partile, dupa care am adaugat ceapa tocata pestisor. Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat ardeiul taiat fasii, apoi cartofii, am acoperit vasul si am lasat la fiert.
Cand cartofii sunt aproape gata facuti am adaugat dovlecelul taiat si usturoiul. Am lasat in continuare la fiert tocanita, cu capacul pe vas.
Tocanita am facut-o intr-un vas Zepter, asa ca eu nu am adaugat deloc apa la mancare, iar legumele s-au facut in suc propriu.
Spre final am pus si rosiile taiate cubulete, am condimentat mancarea doar cu sare si piper si am mai lasat cateva minute la fiert. La final am presarat pe deasupra patrunjel tocat.
Am pregatit si o mamaliguta si gata mancarea, simpla si buna!
Incearca si reteta de Pui cu sos ca la Buzau, o mancare buna de te lingi pe degete pe care o poti savura cu Castraveti murati la soare.
Iti recomandam si reteta de Pui cu sos de parmezan si usturoi, un preparat delicios.