Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga

de Adrian2016 in Pui, 8 Feb 2017 | 44254 vizualizari

COMENTARII (22)

cristinutanicolita 1

08.02.2017, 15:09

Vreau si eu o portie

Adrian2016 1

08.02.2017, 15:14

cu mare drag

Bucataras Diana 1

08.02.2017, 15:19

yammy, si la mine o portie, va rog

Adrian2016 1

08.02.2017, 15:22

cu mare drag Diana

Merisor 1

08.02.2017, 15:29

Ce papa bun la voi acolo!

Adrian2016 1

08.02.2017, 15:34

Merisor dau cratita pentru prajitura ta,ce zici?

Bya Ralu 1

08.02.2017, 15:40

bun bun

MotanLaOale 1

08.02.2017, 15:43

buna buna

T I M E A 1

08.02.2017, 15:55

buna mancare

Panacris 1

08.02.2017, 15:56

Rahela Velicu 1

08.02.2017, 16:04

diaconta 1

08.02.2017, 16:14

buna mancare ai facut

Adrian2016 1

08.02.2017, 16:15

multumesc dragi bucatarasi

mihaelar63 1

08.02.2017, 17:13

Ce sa mai gatesc? Il trimit pe consort la masa la tine

Adrian2016 1

08.02.2017, 17:34

Miha spune-i ca-l astept

Rocsi 1

08.02.2017, 21:14

Mmmmm!

kytz 1

08.02.2017, 22:37

miki_a 1

09.02.2017, 13:42

Bună tocănița ai făcut!

dantes 1

10.02.2017, 08:46

Buna!

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:59

buna, buna!

Rahela Velicu 1

23.10.2017, 20:18

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 21:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ierburi de Provence