Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

de katty in Mancaruri de legume, 18 Mar 2018 | 3341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 400 gr ciuperci proaspete
  • 300 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
  • 300 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel verde pentru decor
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci:

Spalam carnea si o taiem cuburi mai mari.

In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai lasam pana aceasta incepe sa se inmoaie. Stingem cu apa calda cat sa acopere carnea, adaugam foile de dafin si fierbem 15-20 de minute, acoperita cu un capac. Adaugam ciupercile curatate si taiate felii si mai lasam 10 minute. Adaugam rosii, nautul, ardeiul gras taiat cuburi, sare, piper, cimbru si oregano si fierbem pana sosul scade. Servim tocanita cu patrunjel verde presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]