Tocanita de legume cu carne

de adnia in Porc, 26 Ian 2013 | 3481 vizualizari

 

Am acasa un maaare amator de tocanita de cartofi, dar este cam certat cu celelalte legume, asa ca l-am pacalit si am amestecat cartofii, care-i plac, cu mazarea...pe care n-o iubeste deloc:)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - 200 gr, carne taiata cuburi (eu am avut cotlet de porc)
  • -3 cartofi mari
  • -3 linguri de mazare
  • -1 rosie taiata cubulete
  • -3-4 linguri legume deshidratate
  • -sare, piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne:

Am prajit usor carnea, apoi am asezat-o intr-un vas de lut, am condimentat, am adaugat legumele deshidratate, cartofii taiati cuburi mai mari, rosia (cubulete marunte) si 1 cana cu apa, apoi am dat la cuptor pana s-au fragezit bine toate legumele si carnea.

Am servit fierbinte, cu chifle cu ulei de masline, facute in casa.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

26.01.2013, 19:35

O tocanita care imi place mult

elucubratiiculinare 1

26.01.2013, 23:13

yammy

babi5 1

05.09.2013, 17:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc si suc de rosii