Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane

de Bucataras Medi in Porc, 2 Oct 2015 | 7114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 500g carne de porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • Maiavem nevoie
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • 2 oua mici
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane:

Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam, folosind un cutit, miezul dovleceilor. Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt. Incorporam oul, adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine. Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea in parte. Apasam usor cu palma pentru aplatizare. Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina. Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina si dam apoi prin ou batut. Incingem bine ulei intr-o cratita si prajim rondelele de dovlecei. Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant. Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

Cartofi cu brânză și ouă - Rețeta gustoasă la cuptor

de RODIMUR 8

pe 10.08 la 19:57

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu afumatura