Tocanita de legume

de rodicamaria in Mancaruri de post, 5 Oct 2013 | 3994 vizualizari

 

Sursa de inspiratie : Andie's Vegies

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 2 pumni boabe de mazare(din congelator)
  • 2 pumni cubulete de dovlecel
  • 2 pumni conopida taiata floricele mici
  • 2 pumni varza alba tocata
  • 1 cartof dulce
  • 1 morcov
  • 1 lingura ardei Kapia de la borcan
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml suc de rosii(bulion de casa)
  • sare,piper
  • 1 lingura marar tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume:

Se ia vasul Pyroflam si se caleste in ulei ceapa tocata .

Se pun apoi toate ingredientele si se amesteca bine.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se pune capacul si se da la cuptor.Se mai amesteca din cand in cand(de vreo 2 ori in timpul coacerii) in asa fel incat toate legumele sa ajunga in sucul de rosii.

TIPS-URI

1

Excelenta ca mancare de post sau ca garnitura la o friptura !

2

Mai puteti pune si alte legume : fasole verde de ex.Cred ca se poate pune si broccoli.

3

Cred ca ar fi mers si foaie de dafin , dar am uitat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de cartofi cu mazare in sos de rosii