Cartofi cu marar

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 16 Feb 2011 | 6204 vizualizari

 

by miti, i-am incercat si sunt deliciosi....cred ca mi-ar place orice combinatie de cartofi la cuptor :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingura ulei
  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu marar:

Curatam si spalam cartofii, dupa care ii taiem felii potrivite.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei si o bagam la cuptor sa se incinga.

Intre timp amestecam cartofii cu sare, piper, boia si marar tocat fin.

Scoatem tava cu grija ( ca frige :))) si punem cartofii.

Dam la cuptor pana se rumenesc .

Deliciosi pentru o zi de post, bineinteles ca eu i-am mancat cu zeama de varza, ma innebuneste gustul dulceag al cartofului in combinatie cu gustul acrisor de la zeama de varza :D

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

cismaru_nicoleta 1

20.02.2011, 22:27

wow..Danuca...pai cu tine seamana puiul tau scump asa de frumos..pfff...super frumoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

21.02.2011, 08:07

multumesc nicoleta :

Ubulika 1

01.03.2011, 22:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi cu legume (de post)