Tocanita de fasole rosie cu carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 25 Ian 2013 | 6737 vizualizari

 

un deliciu a iesit!va astept la masa

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole rosie
  • pulpa de porc
  • vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,cimbru,boia dulce,fulgi de chilli,maghiran,piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole rosie cu carne de porc:

Intr-un ceaun punem ceapa taiata feliute subtiri cu ulei de masline la calit. Dupa cateva minute adaugam si carnea taiata fasii potrivite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga vinul rosu (dupa gust), asezonam cu vegeta, piper, boia dulce, fulgii de chilli si cimbru. Fasolea se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa si se adauga in ceaun. Punem apa cat sa acopere si lasam la foc mic la fiert. Se adauga si usturoiul strivit si taiat feliute subtiri. Maghiranul se adauga la sfarsit pentru a se simti aroma ma bine. Cand zeama a mai scazut se poate lua de pe foc daca carnea este gata.

Se serveste pe pat de mamaliguta cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole rosie cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura, reteta traditionala pentru o masa delicioasa in familie