Tocanita de fasole cu chorizo

de Satisfyyourcravings in Porc, 12 Dec 2016 | 5388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 380 grame fasole gigant conservata (poate fi inlocuita cu fasole alba)
  • 1 lingura de ulei
  • 250 grame chorizo (poate fi inlocuit cu orice carnat afumat)
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • coaja de la 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 400 grame rosii in bulion
  • 500 grame supa de pui sau legume (se poate folosi cub concentrat dizolvat in apa)
  • cateva crengute de cimbru
  • Pentru servit:
  • paine
  • salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole cu chorizo:

Se toaca ceapa marunt si usturoiul felii.

Se taie chorizo felii si se prajesc cateva minute, intr-o tigaie cu ulei, la foc mediu, pana devin aurii. Se scot pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si usturoiul care se calesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile tocate, supa, cimbrul, coaja de lamaie, chorizo si fasolea. 

Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la minim, se acopera si se lasa la gatit 1 ora si 15 minute, amestecand usor din cand in cand. 

La final, se adauga sare si piper si se serveste cu paine si salata simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu sunculita taraneasca