Tocanita de ciuperci(ghebe)

de dantes in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 7999 vizualizari

 

Se prepara rapid si sunt foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 50 ml.ulei
  • sare ,piper ,dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci(ghebe):

Se taie ceapa si ardeiul marunt si se calesc in ulei.

Se adauga ciupercile eu am folosit ghebe congelate si nu a mai trebuit sa adaug apa.

Se lasa sa fiarba inabusit circa 10 minute si se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci(ghebe)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci