Tocanita de ciuperci champignon

de susu in Mancaruri de post, 8 Apr 2011 | 20973 vizualizari

 

O mancarica preferata de mine

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mai mici
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cepe
  • Boia dulce
  • 1 capatana de usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Vegeta
  • Pasta de tomate
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci champignon:

Ciupercile nu se curata niciodata, doar se spala bine de pamant si apoi se lasa la scurs. Se taie ceapa marunt, palariile si cozile ciupercilor le tocam putin mai mare iar usturoiul il taiem felii. Calim ceapa si usturoiul in uleiul incalzit, adaugam treptat din ciuperci, calim bine si adaugam cealalta parte de ciuperci, punem boia, sare si piper. Acoperim cu un capac sa se inmoaie si apoi adaugam pasta de rosii concentrate si patrunjel. Secretul acestui fel d emancare este acela ca nu trebuie folosita apa, ciupercile au suficienta si astfel se va pastra gustul deosebit. Se da la cuptor la foc mic sa mai scada. Pentru a nu se lipi de fundul cratitei mestecati mai des in mancare. Se serveste atat calda cat si rece cu mamaliguta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]