Tocanita de ciuperci

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 4911 vizualizari

Tocanita de ciuperci

 

Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii
  • 2 rosii decojite
  • 1 legatura de marar
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper, nucusoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

 Ciupercile se taie bucati dupa preferinta, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare.

Ceapa si morcovul se pun la calit in putin ulei, cand ceapa a capatat culoarea aurie se adauga ciupercile, se amesteca si se acopera cu un capac ca sa se inabuse.

Daca vi se par tarisoare mai puteti adauga si apa si apoi le lasati sa scada. Cand sunt apoape gata, adaugati rosiile taiate cubulete, mararul, usturoiul si condimentele.

Le mai lasati 5' pentru a se intrepatrunde aromele.

Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei gras umplut