Tocanita de ciuperci

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 4630 vizualizari

Tocanita de ciuperci

 

Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii
  • 2 rosii decojite
  • 1 legatura de marar
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper, nucusoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

 Ciupercile se taie bucati dupa preferinta, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare.

Ceapa si morcovul se pun la calit in putin ulei, cand ceapa a capatat culoarea aurie se adauga ciupercile, se amesteca si se acopera cu un capac ca sa se inabuse.

Daca vi se par tarisoare mai puteti adauga si apa si apoi le lasati sa scada. Cand sunt apoape gata, adaugati rosiile taiate cubulete, mararul, usturoiul si condimentele.

Le mai lasati 5' pentru a se intrepatrunde aromele.

Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu ceapa