Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa.
Aceasta mancare este foarte gustoasa, o combinatie intre gustul legumelor si savoarea data de carnati. Un preparat satios si gustos perfect pentru intreaga familie.
Pentru Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cartofi, ceapa, morcovi, carnati, pasta bulion.
Cum se prepara Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa
Pentru inceput, curatam ceapa, morcovul si cartofii. Le spalam bine. Ceapa o taiem cubulete mici, morcovul rondele si cartofii in 4-6 bucati, in functie de marimea cartofului. Carnatul il feliem bucati subtiri si il adaugam intr-o cratita, si il prajim in ulei. Cand este aproape facut, adaugam ceapa la calit, morcovul. Cand legumele sunt calite, adaugam si pasta de bulion si lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam in cratita cartofii taiati cubulete, apa cat sa treaca de cartofi si lasam sa fiarba la foc potrivit. La sfarsit, potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Este o mancare foarte gustoasa pe care o putem servi cu niste Castraveti murati la rece sau cu niste savurosi Gogosari marinati cu ceapa.
Iti recomandam si reteta de Tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar, o bunatate de mancare.
Pofta buna!
1
Ca aroma, putem adauga si cimbru uscat sau usturoi.
2
In loc de carnati, puteti folosi costita afumata, bacon, kaiser.
3
Bulionul se poate inlocui cu boia.