INGREDIENTE
- 2 pulpe de pui mici
- 2 perechi de carnati subtiri picanti
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ou
- 3 linguri de faina
- sare
- piper
- 1 lingura de bulion
- 1 litru de apa
- 1 lingura de ulei
- patrunjel
MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste:
Ceapa se toaca si se pune la calit, se adauga bulionul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune apa si se pun pulpele si carnatii taiati , se lasa la fiert pana este apropape fiarta carnea (20-30 min).
Oul se amesteca cu faina si putina apa cat sa devina o pasta, lingura se inmoaie in apa fierbinte si se fac galuste. Se lasa sa de in clocot la foc mare , pana se ridica galustele la suprafata, iar apoi se da focul mic , pana fierb galustele (30 min)
si cu pulpe si cu carnati , la alegere









































