Rulou Brasovean 1 portie

de nico15 in Porc, 22 Iun 2014 | 5077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 g cotlet de porc (in crud)
  • 1 ou fiert tare
  • 1 castravete cornisor
  • 100 g de carne tocata de porc
  • Sare,
  • piper
  • Malai
  • 1 bucata de carnat
  • 100 g de branza
  • Verdeturi (marar, ceapa verde, tarhon)
  • Vib alb
  • Ulei, unt
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou Brasovean 1 portie:

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita,  se ia castravetele si i se taie capetele.

Aplatizam cotletul, saram si piperam. Peste cotlet punem un strat de carne tocata peste care adaugam oul curatat de coaja si fiert tare, precum si castravetele. Imbracam bine si venim cu felia de cotlet de porc deasupra si imbracam toata compozitia in carne. Legam cu ata alimentara sa nu se desfaca.  Incingem unt si ulei intr-o tigaie si tragem cotletul pe toate fetele pana isi schimba culoarea dupa care dam la cuptor la T160-180 de grade 40 de minute.

Garnitura pregatita de mine a fost pregatita din mamaliga cu carnat si branza. Am facut o mamaliga mai moale, am luat o forma am udat-o cu putina apa si am pus hartie cerata(de copt). Am asezat un strat mai consistent de mamaliga am pus carnatul si cubuletele de branza si am acoperit cu mamaliga. Am dat la cuptor 20 de minute la 180 grade.

Facem un sos de verdeturi: ceapa verde(cozile), marar, tarhon le taiem marunt, ceapa la fel o taiem marunt. Intr-o tigaie punem unt si ulei, adaugam ceapa si verdeata. Lasam sa se caleasca, saram si piperam si adaugam putin vin alb. Lasam sa scada pana la jumatate, dupa care vom blenda sosul si il vom strecura.

Puteti decora cum doriti, eu am decorap cu niste capere.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou Brasovean 1 portie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulou de snitel umplut