Tocanita cu cartofi

de Cantboilanegg in Mancaruri de post, 18 Mar 2011 | 5217 vizualizari

 

Tocanita cu cartofi poate fi servita ca atare, fiind o delicioasa reteta de post, sau poate constitui garnitura pentru un gratar sau carnaciori, depide de preferinta!

 

INGREDIENTE

  • un cartof mare
  • o ceapa
  • o rosie
  • putina pasta de tomate (optional)
  • condimente (sare, piper, foi de dafin, frunze de patrunjel etc)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu cartofi:

Calim ceapa taiata solzisori in putin ulei incins si cand capata o culoare aurie adaugam rosia taiata cubulete. Lasam amestecul la foc mediu inca 4-5 minute, dupa care adaugam pasta de tomate si cartoful taiat bucati de dimensiune medie. Adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 minute, sau pana cand cartofii sunt fierti!

Punem tocanita in farfurie si presaram putin patrunjel verde tocat marunt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu soia si cartofi - Reteta gustoasa de post