Este o reteta by Panacris, unde am folosit carnea ramasa de la gratarul de week-end si multe legume.
Am topit intr-un vas grasimea de la o gaina de curte( de la mama) si am prajit in ea pipota, ficatul si inima puiului taiate marunt. gaina era ouatoare, asa ca avea si oua mici, pe gare le-am adaugat la prajit.
Cum la gratarul de duminica am pregatit carne de porc, de vitel si carnati, ce nu s-a mancat acolo am adaugat la tocanita mea. Carnea de porc si vitel, impreuna cu carnatii, le-am tocat cubulete si le-am adaugat peste maruntaiele de pui cand acestea din urma erau bine patrunse. Am acoperit vasul si am lasat cateva minute timp in care am pregatit legumele.
Am tocat ceapa solzisori, morcovul si telina curatate si spalate le-am dat pe razatoare, vanata coapta si decojita am taiat-o rondele la fel si ardeiul copt si decojit, l-am taiat marunt si le-am adaugat peste carne. Am adaugat si usturoiul curatat si taiat marunt si am lasat la inabusit cateva minte(aproximativ 10), apoi am scurs totul printr-o sita pentru a scapa de grasime de pui, de regula excesul de grasime il separ de la fiecare mancare pentru ca nu place alor mei. Am rasturnat totul in vas, am adaugat i ceasca de apa si am asezonat cu condimentele si sarea. Am lasat sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute dupa care am adaugat rosiile decojite si tocate marunt. La sfarsit cand am ridicat de pe foc am presarat patrunjel tocat.