Taci si inghite

de Julie in Mancaruri cu carne, 25 Oct 2011 | 26332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai,
  • 1 l lapte (apa),
  • 50 g unt,
  • 100 g smantana,
  • 200 g branza sarata rasa,
  • 200 g carnati afumati,
  • 150 g kaizer,
  • 100 g bacon afumat,
  • 3 oua.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taci si inghite:

Se face o mamaliga mai moale din lapte si malai, in care se incorporeaza smantana. Carnatii, bacon-ul si kaizer-ul, se taie in bucati mici si se calesc 5-6 minute in 1 lingura ulei. Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza apoi, un strat de mamaliga, amestec prajit, din nou mamaliga, branza si se acopera cu mamaliga ramasa. Cu ajutorul unei polonic, se fac din loc in loc adancituri, in care  se aseaza ouale si se presara cu sare. Se da vasul la cuptor, pentru 25-30 minute, pana se rumeneste si ouale sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si inghite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]