Sa mancam si noi de seara,ca e racoare afara......
PS.Am folosit cucul manual,stiu cucistele despre ce vorbesc.....eu inca n-am din ala destept.....
Portionam pieptul de porc in bucati mai mici si prajim in tuci, cat sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.
Scoatem carnea si punem ceapa taiata solzisori,morcovul taiat cubulete mici,presaram putina sare si punem un capac deasupra, lasam la calit cca 15 min.,cat sa se inmoaie morcovul si ceapa. Apoi luam capacul, rasturnam conserva cu rosii,adaugam 1/2 cana cu apa si mai lasam sa fiarba 10 min., dupa care adaugam carnea si asezam capacul peste tuci.
Lasam tuciul pe foc inca 20 min,adaugam condimente de la Fuchs amestecam bine si la final adaugam mararul tocat.am servit cu cartofi noi prajiti in tuci si ardei capia copt.Sa ne fie de bine...zic...voi faceti ce vreti.....noi ne-am saturat....