Tocana la tuci din piept de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2015 | 5797 vizualizari

 

Sa mancam si noi de seara,ca e racoare afara......
PS.Am folosit cucul manual,stiu cucistele despre ce vorbesc.....eu inca n-am din ala destept.....

 

INGREDIENTE

  • cca 860 g piept de porc
  • 3 cepe rosii
  • 8 cepe verzi fara frunze ( frunzele le-am pus in omleta)
  • 2 morcovi
  • 1 conserva de rosii cuburi -400 g
  • sare
  • condimente Fuchs
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana la tuci din piept de porc:

Portionam pieptul de porc in bucati mai mici si prajim in tuci, cat sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.

Scoatem carnea si punem ceapa taiata solzisori,morcovul taiat cubulete mici,presaram putina sare si punem un capac deasupra, lasam la calit cca 15 min.,cat sa se inmoaie morcovul si ceapa. Apoi luam capacul, rasturnam conserva cu rosii,adaugam 1/2 cana cu apa si mai lasam sa fiarba 10 min., dupa care adaugam carnea si asezam capacul peste tuci.

Lasam tuciul pe foc inca 20 min,adaugam condimente de la Fuchs amestecam bine si la final adaugam mararul tocat.am servit cu cartofi noi prajiti in tuci si ardei capia copt.Sa ne fie de bine...zic...voi faceti ce vreti.....noi ne-am saturat....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana la tuci din piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

DIANA B 1

06.06.2015, 07:49

Cam salivez ... ieri am achizitionat oala de 24 cm de la Delimano Delicia cu STONE EFECT , care se comporta ca o adevarata minune (stiu asta de la setul STARTER DELICIA , pe care l-am achizitionat de ziua mea la sfarsitul lui mai si de care sunt incantata maxim) si abia astept sa testez bunaciunea gatita de tine . PS Nici eu n-am niciun cuc despre care vb tu si toti bucatarasii ... eu cu vasele astea ma lupt acum
Cre'ca fu(tare) bun ... mmmmmm

Wk minunat , Cleme !

Micutza Luana 1

06.06.2015, 12:51

ce papica bunaaaaaa

mihaelar63 1

06.06.2015, 23:34

Bun tare Cucul tau daca este manual trebuie intors cu mana ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante