Tocana la cuptor

de Lorra in Porc, 21 Dec 2013 | 12862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana la cuptor:

Se taie carnea si cartofii cubulete, apoi ceapa fasii si se amesteca toate cu condimente dupa gust.

Se pun in tava unsa cu ulei si se adauga 100 ml apa.

Se acopera tava cu folie de aluminiu perforata in 2-3 locuri si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 min. 

Se indeparteaza folia si se mai tine 15 min. dupa care se scoate din cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu ceapa verde