Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii

de Bya Ralu in Pui, 28 Iul 2015 | 3738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 bucata de pulpa superioara de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/peperoncino
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii:

Ceapa se taie in feliute (eu am preferat-o sa fie mai mare,sa nu o toc marunt),si se pune la calit in ulei de masline.

Bucata de pulpa superioara a fost fiarta inainte circa 15 minute,se taie bucatele si se pune la prajit peste ceapa.

Dupa cateva minute punem cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit,si morcovul dat pe razatoarea mare.

Punem apa cat sa acopere,punem un capac si lasam la foc mic sa fiarba ca 10 minute.

Taiem rosia in felii mari,o punem peste cartofi si punem si bulionul si condimentele dupa gust.

Se mai lasa 5-10 minute pe foc,se presara patrunjel proaspat si se poate servii.

TIPS-URI

1

se poate folosii piept de pui in loc de pulpa superioara

2

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi picanta cu pui si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratar de pui cu sos de ardei copti