Tocana de cartofi

de - Andreea - in Mancaruri de post, 24 Iun 2013 | 5364 vizualizari

 

O reteta atit de simpla insa tare buna si foarte economica.Eu am ales varianta de post.
Bineinteles se poate adauga carne ...
Tare buna alaturi de o salata sau ceva acrituri :) ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • bulion
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi.

Ceapa o tocam marunt si o calim intr-o tigaie cu putin ulei incins.Adaugam morcovul curatat,spalat si taiat rondele.Lasam 2-3 minute dupa care adaugam cartofii.

Separat diluam bulionul in putina apa si il adaugam peste cartofi.Daca este necesar mai adaugam apa cit sa acopere cartofii.

Lasam sa fiarba la foc potrivit.Se potriveste de sare si piper si la urma adaugam patrunjel tocat.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci in sos de rosii cu cartofi