Tiramisu reţetă originală
Este un desert care-mi place foarte mult,dar pana acum nu m-am invrednicit sa fac.;)A iesit foarte bun!
Tiramisu reţetă originală
Preparam cafeaua si o lasam la racit.
Punem intr-un vas de mixer branza mascarpone si o mixam bine.
Adaugam cele 3 galbenusuri pe rand,zaharul si lichiorul Amaretto mixand in continuare.
Cafeaua se pune intr-un vas larg.
Luam un platou in care vom pune piscoturile.
Fiecare piscot se trece prin cafea.
Asezam un rand de piscoturi,un rand de crema,punand 3 randuri de piscoturi si terminand cu crema.
Deasupra pudram cu cacao.
Lasam la frigider 2-3 ore.
1
Piscoturile se trec foarte repede prin cafea pentru a nu se inmuia(doar se baga in cafea si se scoate repede).
2
Pudra de cacao o punem cu o strecuratoare,pentru a nu se forma cocoloase.