Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens, perfect pentru cei care iubesc deserturile cu cafea.
Aceasta varianta la pahar este mai rapida si este ideala pentru cand vrei sa servesti musafirii.
Pentru acest Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens ai nevoie de cateva ingrediente: piscoturi, cafea, zahar, mascarpone, smantana, lichior amaretto si cacao.
Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:
Prepara cafeaua si lasa la racit.
Pregateste formele pentru desert.
Mixeaza spuma smantana pana se face frisca, apoi adauga branza mascarpone si zaharul pudra. Omogenizeaza si la final adauga lichiorul. Amesteca bine.
In fiecare pahar, pune 2 linguri de crema, apoi asaza cate 1-2 piscoturi, insiropeaza cu cafea, pune alte 2 linguri de crema si pudreaza cu cacao.
Pastreaza desertul la rece pana in momentul servirii.
Acest Tiramisu la pahar este un desert care se face foarte usor, fara coacere si extrem de gustos si aromat.
Incearca si reteta de Tiramisu sau varianta de Tiramisu cu fistic, un desert excelent de gustos.
Iti recomandam si reteta de Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si racoritor.