MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu piept de pui si ciuperci:
pieptul de pui se spala, se portioneaza ,se stropeste cu sos worchester , zeama lamaie , se condimenteaza cu sare piper si boia .
ciupercile se curata de codite , se sareaza se stropesc cu ulei de masline si se umplu cu cubulete de sunca si branza burduf , pe deasupra se da boia de ardei .
se pun ciupercile intr-o tigaie cu capac si se tin la foc mic 10 min ,
cand sunt aproape gata si s-a evaporat lichidul ce l-au lasat [ ciupercile ] se pune la prajit si pieptul de pui trecut prin ulei .
serviti cald cu legumele preferate , eu am pus rosii si ardei iute .
TIPS-URI
1
coditele de ciuperci ramase le taiati , le opariti in apa cu sare si le pastrati la congelator . le puteti folosi la paste fainoase , tocanite , etc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
da madi de multe ori ,, alergam ''dupa
preparate deosebite, complicate , uitand cat de frumoasa , gustoasa e simplitatea situatia se poate generaliza si aplica si in viata