Nu ma asteptam sa fie asa de bun.
Varza se lasa in apa rece 3-4 ore, pentru a se desara. Se toaca marunt, eliminand cotoarele, se stoarce in pumn si se pune intr-un castron.
Se pun 50 ml ulei intr-o cratita si se pune varza in ea. Se presara piper si se amesteca bine.
Se introduce in cuptor pentru 2 ore, amestecand din sfert in sfert de ora.
Pulpele se pun intr-o tava cu 50 ml ulei si se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.
Se adauga putina apa si se introduc in cuptor pentru 1 ora, intorcand de 2-3 ori.
Cand sunt facute, se scoate tava din cuptor si se scot pulpele pe o farfurie.
Punem varza calita in tava de la pulpe si se amesteca cu zeama ramasa in tava.
Punem pulpele deasupra si se mai introduce in cuptor 30 de minute, sa se rumeneasca frumos.
Se serveste calda.
Pofta Buna!