Foarte gustoasa!
1. Ficateii se spala, se scurg, se curata de pielite, se trag la tigaie in ulei pana sunt pe trei sferturi facuti, se intorc intre timp de cateva ori.
2. Se pune ceapa tocata alaturi de ficatei, se inabusa 1 minut, se adauga laptele si se lasa pana se patrund ficateii, inca cateva minute, se pune si smantana, se adauga si condimentele, cimbrul, busuiocul, usturoiul, turmericul, piperul si se tine pe foc pana cand in tigaie mai raman doua trei linguri de zeama.
3. Se opreste focul si se pune untul, apoi se scoate totul in blender, se mixeaza dupa dorinta mai grosier sau mai fin, se potriveste gustul de sare.
4. In forma de unt se pune o foile, se asaza cu lingura compozitia, se acopera si se da la rece pana se intareste.
5. Cand este gata se rastoarna, se scoate folia, se pune inapoi in forma si se pastreaza la rece.
1
Puteti adauga ciuperci daca doriti.