un aperitiv de cat de aspectos pe atat de gustos,iar daca faceti o masa si doriti ca musafiri sa fie impresionati si incantati cu siguranta ii veti cuceri cu acest aperitiv
Branza se amesteca cu sarea ,piperul si sucul de lamaie,apoi se pune arpagicul taiat foarte fin si ridichea razuita (aproximativ 1 lingura buna) si gelatina racita.
Gelatina se taie bucati se se ameteca cu 50 ml apa apoi se topeste ,sa nu fiarba,apoi se lasa la racit si se amesteca cu branza
Se ia o canita de cafea mai mica se pune folie de plastic in ea, apoi se pune cate 1 felie de somon afumat sau 2 depinde cat de mari sant si se aseaza bine pe laterala iar marginile sa fie peste canita (cu care se acopera la final)se pune compozitia de branza apoi se dau marginile laterale si se acopera bine. Se pune la rece pentru 2 -3 ore.
Cand s-a racit bine se scot canitele si se pun intr-un vas cu apa calduta 1-2 minute pt a putea sa scoatem mai usor compozitia fara sa se strice forma,apoi se scoate usor folia si se aseaza pe platou
Din aceste cantitati va ies 4 portii adica 4 canite mici pt aperititve
Se decoreaza dupa bunul plac