Tarta sarata cu blat din tarate si unsoare de cocos cu branza si valeriana

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2013 | 3610 vizualizari

COMENTARII (14)

Satisfyyourcravings 1

25.05.2013, 10:01

Ohhhhh, trebuie să o încerc!

Anett 1

25.05.2013, 10:42

vai, tare bun trebuie sa fie!

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2013, 10:56

Minunat arata!!!

adry88 1

25.05.2013, 11:13

ce buna este!

epurasha2bb 1

25.05.2013, 14:35

multam fetelor! e tare bun si pt.pachet la serviciu, rece asa.

diaconta 1

25.05.2013, 22:07

si mie-mi plac tartele sarate dar eu n-am curaj pentru combinatii asa indraznete)
de unsoare de cocos nici nu am auzit pana acum

Rocsi 1

25.05.2013, 22:17

Ce combinatie

epurasha2bb 1

27.05.2013, 18:26

dia eu am castigat-o la un concurs pe FB la Ana Maria Ciolacu.Unsoarea asta de cocos e un produs bio, e un fel de unt din nuca de cocos dar din care a fost extras mirosul acela specific si se poate gati cu ea ca si cu o untura.Deci si mancaruri sarate.Nu prea am stiut la ce s-o folosesc si am fcaut din brocanelul ala 2 chestii, tarta asta si niste fursecuri.uite aici un link http://www.cosulbio.ro/cumpara/unt-de-cocos-1970792#

diaconta 1

27.05.2013, 18:35

Ok,mersi interesant

epurasha2bb 1

27.05.2013, 18:59

uite am pus si poza cu borcanul meu gol dar ca si "tips" puteti folosi foarte simplu unt normal si la tartele sarate merge cam acelasi fel de blat, parte faina, parte grasime.La varianta asta mi-a placut ca a iesit ca un biscuit sarat, usor sfaramicios.Pup

babi5 1

10.06.2013, 13:20

RuxyRux 1

10.06.2013, 13:21

Arata grozav de buna!

epurasha2bb 1

20.06.2013, 18:54

mersi

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus