Fructe:
Crema:
Blatul: Biscuitii ii zdrobim bine, apoi peste ei adaugam untul topit si amestecam bine. Punem biscuitii intr-o tava rotunda detasabila si o punem la frigider timp de 20 de minute.
Intre timp se taie mango in bucati mici, iar capsunii in patru. Amestecam fructele si le adaugam in tava peste biscuiti.
Crema: Punem cele 5 gr de gelatina sa se inmoaie in apa rece timp de minute. Pe baie de aburi topim ciocolata, cand aceasta s-a topit adaugam pe rand laptele, iar la final gelatina, amestecam totul bine si lasam ca amestecul de ciocolata si lapte sa ajunga la temperatura camerei. Frisca o mixam pana incepe sa se intareasca putin, apoi adaugam pe rand amestecul de lapte si ciocolata si coaja de la 1/2 lime pe care am dato pe razatoare. Creama obtinuta (va fi foarte lichida, dar se va intarii foarte bine) o punem in tava peste fructe. Tava o dam la frigider 5, 6 ore pana se poate servi prajitura sau o lasam peste noapte.
Pofta buna!